Sanayicilerimizin Katkılarını Önemsiyoruz

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Sanayicilerimizin Katkılarını Önemsiyoruz


MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ziyarette MÜSİAD hakkında bilgi vererek, MÜSİAD’ın yurtiçinde toplam 81 ilde şubesi olduğunu ve Sakarya Şubesi’nin bunların içerisinde 5. Olduğunu ifade etti. Babaoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunan Yaşar Coşkun, Hendekle ilgili yapılacak olan ortak çalışmalarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başarı temennisi

MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, Genç MÜSİAD Enes Boz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Başkan Babaoğlu, MÜSİAD’ın bugüne kadar yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettim. Hayırlı ve güzel çalışmalarınız dolayısıyla takdir ediyorum. Ülkemizin geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarda sanayicilerimizin katkılarını önemsiyoruz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın. Biz burada her zaman birlikte çalışmaya ve desteğe hazırız dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184