SAPANCALI AK ANNELERİN MUTLU GÜNÜ

Ak Parti Sapanca Kadın Kolları Anneler Günü münasebetiyle bir program düzenledi.

SAPANCALI AK ANNELERİN MUTLU GÜNÜ


Sapanca Belediyesi düğün salonunda düzenlenen programa Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ve eşi Nurten Yılmazer, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, ilçe başkan yardımcısı İsmail Alcan, AK Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı ve Sapanca Belediye Meclis Üyesi Günnur Çelik, belediye meclis üyesi Ayşe Kösemen,  AK Parti Sapanca Kadın Kolları ve çok sayıda ak partili bayan katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Çelik “ kadın kolları yönetimi olarak düzenlediğimiz anneler günü programına katıldığınız için teşekkür ediyorum. Burada bulunan annelerimizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutlar, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı “Saygıdeğer bayanlar, çok değerli anneler, hepinizin anneler günün kutlar gecenizin hayırlı olmasını diliyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde kadın kolları, gençlik kolları yanı sıra siz anneler olarak büyük bir performans sergilediniz. Desteğiniz ve emeğinizden dolayı tebrik eder, anneler gününüzü kutlar, sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmazer ise yaptığı konuşmada “çok kıymetli annenlerim, çok kıymetli bayan kardeşlerim, ablalarım hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Aslında anneler günü yılda bir gün değil hergün anneler günü olmalıdır. Çünkü cennet annelerin ayaklarının altıdadır.  Gerek annemiz olarak gerek eşimiz olarak gerekse ailemiz olarak yükü çeken, ağırlığı çeken sizlersiniz, sizlere minnettarız sizleri şükranla yâd ediyor sizleri çok seviyoruz, öncelikle Allah’ın nasibi ile bizi bu konuma sizler getirdiniz. Bugün Aydın Yılmazer belediye başkanı olarak göreve geldiyse sizlerin emeği büyüktür. Sizlere, ilçe teşkilatımıza, il teşkilatımıza ve Başbakanımıza layık bir belediye başkanı olarak en güzel hakkaniyet adil, eşit ve tarafsız bir şekilde görev yapmayı yüce Mevla’m nasip etsin. Öncelikle yükümü ve ağırlığımı çeken annemin ve 19 yıldan beri kahrımı çeken ve anne olan eşimin ve tüm annelerimizin anneler günün kutluyorum, geceniz hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yılmazer konuşma sonrasında salonda bulunan bayanlara karanfil dağıttı. Programda eylenen bayanlar, AK Parti Kadın Kollarına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184