SEDAŞ’TAN HENDEK KAYMAKAMINA ZİYARET

SEDAŞ Hendek Bölge Sorumlusu Murat Pehlivan, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı Hendek Kaymakamı Orhan Burhan'ı makamında ziyaret eti.

SEDAŞ’TAN HENDEK KAYMAKAMINA ZİYARET


SEDAŞ Hendek Bölge Sorumlusu Murat Pehlivan, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, yeni görevine başlayan Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’a nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Son olarak Denizli İli, Çivril İlçesinde görev yapan ve 30 Kasım 2016 tarihli kararname ile Hendek Kaymakamı olarak atanan Orhan Burhan makamında SEDAŞ yetkililerini ağırladı. Ziyaret sırasında SEDAŞ Hendek Bölge Sorumlusu Murat Pehlivan, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı tarafından Kaymakam Burhan’a SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler aktarıldı.

Ziyaret nedeniyle SEDAŞ temsilcilerine teşekkür eden Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek için yapılacak olan projelerde el birliği ile güzel çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti.


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184