Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek


30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Hendek’teki Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.
Uludere Park Tesislerinde düzenlenen yemek programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Müftüsü Murtaza Gür, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ile Şehit Aileleri ve Gaziler katılırken, programın yapıldığı Uludere Tesislerinde Türk Bayrağı bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.
Yemek öncesinde konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, masaları tek tek dolaşarak Şehit Aileleri ve Gaziler ile kısa süreli sohbetler etti.
Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anıyorum

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhuriyetin kuruluşunda büyük önem arz eden 26 Ağustos’ta büyük taarruzla başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan mücadelenin 97.nci yıldönümünü kutluyoruz. Rabbim bizlere bu şekilde işgalle karşılaşmayı nasip etmesin. Şundan eminim ki eğer karşılaşırsak ta 30 Ağustos’ta olduğu gibi aynı şekilde gereken cevabı zaferle vereceğimizden şüphem hiçbir zaman olmadı.

Bu vesile ile tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. İnşallah geçmişimize sahip çıkan yeni nesilleri de bizlere nasip etsin ifadelerine yer verdi.
Yemek sonrası misafirler, Başkan Babaoğlu’na vermiş olduğu nazik davetten dolayı teşekkür ederken program sonunda tüm misafirler hatıra fotoğrafında bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184