ŞEHİT MAHMUTBEY’DEN MUHTEŞEM KONSER

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Müzik Kulübü tarafından Rasimpaşa Kültür Merkezinde düzenlenen konserde öğrenciler, dinleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

ŞEHİT MAHMUTBEY’DEN MUHTEŞEM KONSER


Büyük bir katılımın olduğu konsere Okul Müdürü Recep Yazıcı, Okul Öğretmenleri, Öğrenci Velileri ve Vatandaşlar katıldı.

Müzik Öğretmeni Hüseyin Demirel’in yönetimindeki okul korosu, konserin ilk bölümünde Türk Halk Müziği, ikinci bölümünde ise Türk Popüler Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirirken davetlilerden büyük alkış aldı. Konsere katılanlar zaman zaman öğrencilerin söyledikleri parçalara eşlik ettiler. Gecenin solistleri Beyzanur Şafak ile Betül Ecem Eyier’e gitarda Ali Yiğit Özdingiş ve Müzik Öğretmeni Hüseyin Demirel, bendirde ise Furkan Çetin eşlik etti.

İlk bölümde Türk Halk Müziğinin beyaz giyme toz olur, Eledim eledim, Gesi bağları, Uzun ince bir yoldayım, Yemen türküsü, Talihim yok bahtım kara adlı eserleri seslendirildi. İkinci bölüme geçilmeden özel eğitim sınıfı öğrencisi Kerim Başmanav’ın dans gösterisi izleyenlerden büyük alkış topladı. İkinci bölümde ise Türk popüler müziğinden Hoşgeldin, Hayat, Bahsetmem lazım, Herşey bitmedi bitemez, Aşk eşittir biz, Sen sevdamsın adlı parçalar seslendirildi.

Konser sonrası Okul Müdürü Recep Yazıcı, etkinliğin gerçekleştirilmesinde gösterdiği gayret ve istekten dolayı müzik öğretmeni Hüseyin Demirel’e çiçek takdim ederek etkinliğe katılan tüm davetlilere, emeği geçen Öğrencilere ve Öğretmenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184