ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

Hendek Kaymakamlığı tarafından Şehit ve Gazi Ailelerine İftar yemeği verildi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU


Şehit ve Gazi Aileleri, Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen İftar programına, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Garnizon Komutanı J. Yzb. Deniz Kün, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yzb. Gökhan Aydın, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, 25. Sakarya Dönem Milletvekili Ali İnci, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Tarım Müdürü Fatih Sunman, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Muhtarlar, Kurum ve Daire Amirleri ile Şehit ve Gazi Aileleri ve yakınları katıldı.

İftar programının ev sahipliğini yapan Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Şehit ve Gazi Ailelerinin olduğu masaları tek tek dolaşarak, böyle bir günde siz değerli Şehit ve Gazi Ailelerimiz ile bir arada olmaktan onur duyuyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyerek kısa süreli sohbetler etti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan İftar programı, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin’in tüm Şehitler için yaptığı Dua ve yemek Dua ’sının ardından sona erdi.


















Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184