ŞEHİTLERE VEFA PROGRAMI DUYGULANDIRDI

Hendek Anadolu Lisesinde iki Öğrenci arkadaşın hazırladığı “Şehitlere vefa” programı duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

ŞEHİTLERE VEFA PROGRAMI DUYGULANDIRDI


Hendek Anadolu Lisesi öğrencileri Büşra Oduncu ve Damla Yıldız’ın hazırladığı şehitlere vefa programına Kaymakam Orhan Burhan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, yönetimi, Okul Müdürü Mustafa Fındık, Öğretmenler, Öğrenciler ve Şehit Zekeriya Gözyuman’ın ailesi katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Mustafa Fındık günün mana ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Kaymakam Orhan Burhan programı hazırlayan Büşra Oduncu ve Damla Yıldız’a takdir belgesi sundular ve emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Programda Öğrencilerden Atilla Aksu, Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiirini, Akıncılar şiirini Sevdenur Er, Bu vatan kimin şiirini Beyza Çalıcı okudu. Özgenur Avcıl’ın şehit Zekeriya Gözyuman adına Komando olmak gururumdur şiirini okurken duygu dolu anlar yaşandı ve Gözyuman ailesi gözyaşlarını tutamadı.
Programın sunuculuğunu da yapan Büşra Oduncu ve Damla Yıldız şehitlerin isimlerini okudu ve öğrencilerde bir ağızdan Burada yanıtını verdi.

Şiirlerin okunmasının ardından Şehitler için hazırlanmış sınıflar gezildi. Okul da bulunan sınıfların kapılarında şehitlerin kısa özgeçmişleri ve fotoğrafları yer alırken, Şehit Zekeriya Gözyuman için hazırlanan sınıfta ailesi gözyaşlarını tutamadı ve programa katılan herkesi duygulandırdı.
Türk bayrakları ile donatılan okulda hazırlanan sınıflar ve iki öğrenci arkadaşın hazırladığı program takdir toplarken zaman zaman duygu dolu anların da yaşanmasına sebep oldu.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184