Şehrin Çehresi Değişiyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başpınar mahallesinde başlatılan yol düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Şehrin Çehresi Değişiyor

Başpınar mahallesinde ulaşım eylem planı kapsamında 650 metrelik güzergahta yağmur suyu hattı ve yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışmalar tamamladıktan sonra bu güzergaha sıcak asfalt serimi yapılacak diye konuştu.

Güvenli, konforlu ve modern

Ekipler tarafından, ulaşım eylem planı kapsamında şehir merkezinde daha modern ve konforlu bir ulaşım sağlanması adına başlatılan düzenlemeler Başpınar mahallesinde devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Cumhur Yüzlü Caddesi, 1143 numaralı sokak ve Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Caddesini kapsayan arterin yayalar açısından daha konforlu ve güvenli hale gelmesi planlanırken, bu güzergahta yağmur suyu güçlendirme, kilitli parke ve bordür çalışmaları hızlandırıldı.

Baştan sona yenileniyor

Şehrin merkezine yeni bir soluk katacak çalışmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, toplam uzunluğu 650 metreyi bulan bu güzergahta 195 araçlık cep otopark ve çift taraflı kaldırım yenileme çalışması yapıyoruz. Ayrıca ekiplerimiz güzergâhtaki alt yapıyı güçlendirerek, yağmur suyu hattını yenilerken, eskiyen ve işlevliğini kaybeden mazgallar yenileriyle değiştiriliyor. Çift taraflı bordür ve kilitli parke çalışmalarının tamamlanmasının ardından 650 metrelik bu güzergaha sıcak asfalt serimi yapılacak diye konuştu.

Hendek ehline emanet

Ekiplerimiz tarafından şehir merkezinde başlattığımız ulaşıma nefes aldıracak ve Hendek’imizi geleceğe taşıyacak bu çalışmaları artarak devam ettirmeyi planlıyoruz diyen Babaoğlu, hemşerilerimizin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına bu tarz çalışmalara büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklarda Ulaşım Eylem Planı kapsamında çalışmalarını düzenli devam ettiriyor.

Güçlü ve kalıcı çalışmalar

Şehrimizin tüm sokakları her geçen gün daha modern bir görünüme kavuşuyor. Tüm sorunları hep birlikte güçlü bir şekilde kalıcı çalışmalarla çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Şehrimizin tüm sorunları bu çalışmalar neticesinde tek tek çözülüyor. Hendek Ehline Emanet diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali veli
Ali veli - 3 yıl Önce

Pazar yerine otopark lazım kaldırım değil balıkçıların arkasındaki alan hiç kullanılmıyor otopark olsa duvarlara kadar çok ıyi olurdu

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184