ŞENLİKLERE İPTAL KARARI

Sakarya Valiliği Yayla Şenlikleri'nin artan terör olayları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

ŞENLİKLERE İPTAL KARARI


Sakarya Valiliği tarafından, son günlerde yaşanan olaylar ve Şehit haberlerinin gelmesi üzerine yapılacak olan Yayla Şenliklerine iptal kararı geldi.

Terör olayları nedeniyle bu hafta yapılması planlanan Dikmen Yayla Şenliği önümüzdeki hafta yapılacak olan Çiğdem ve Harmantepe Yayla Şenlikleri iptal edildi.

Bu hafta sonu Dikmen Yaylasında sadece Kuranı-Kerim okunacak, Şehitler için dua edilecek. Çiğdem Yaylası ve Harmantepe Yaylasında da aynı şekilde Kuran-ı Kerim okunarak şehitler için dua edilecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 12:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
husnu ulusoy
husnu ulusoy - 9 yıl Önce

neler oluyor sadece sakarya'da mı?yas var biri bunu açıklasın.

ümran Alet
ümran Alet - 9 yıl Önce

Zaten dikmende ayriyetten kuran okutulup davet yapılıyo yayla şenliği haricinde. Neden iptal ediliyo çok saçma madem yas tutcaz bütün türkiyede eğlence yerleri kapatılsın bütün sakarya çevresinde eğlenceler olmasın dükkanlar kapatılsın çok saçma bence başkalarınında parmağıda var çekemeyenlerin bu iptal edilme konusunda !!!!

GÖKHAN GÖKTUĞ
GÖKHAN GÖKTUĞ - 9 yıl Önce

son gun olan seye bak mıllet planını ona göre kuruyo tasarlıyo sankı sakaryada sadece yas var o zamn dugunde olmasın hafta sonu ya bırakın yaaa

mehmetali ark
mehmetali ark - 9 yıl Önce

Trabzondaki senlikler iyi guzel yapiliyodu bize gelincmi iptal edildi

Azrail gunsonu
Azrail gunsonu - 9 yıl Önce

anlaşılan şenlik sizler için şehitlerden daha değerli farkeder mi vanda şehit olmus Denizli'de şehit bu vatan tek o yüzden elinizi vicdaniniza koyun tabi vicdan diye bişey kalmışsa sizde.

yucel hal
yucel hal - 9 yıl Önce

sakin olalim arkadaslar hicbirseyin sonu deyil bu yeterki saglik olsun senlikde yapariz kuranda sehitlerimizi de unutmayalim sabir enguzelidir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184