Servis Aracı ile Otomobil Çarpıştı, 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Hendek’te servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu servis aracı ve otomobilde birçok kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Servis Aracı ile Otomobil Çarpıştı, 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Fabrikaya ait işçileri taşıyan servis minibüsü ile bir otomobil çarpıştı, kazada servis aracı ve otomobildeki birçok kişi yaralanırken, 4 kişinin hastaneye kaldırıldığı, diğer yararlıların durumlarının iyi olduğu ve ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Büyükdere Mahallesi D-100 Karayolu ile Anadolu Otoyolu girişi mevkiinde meydana gelen kazada, M.B.E. idaresindeki 67 VE… plakalı otomobil ile fabrika işçilerini taşıyan R.A. idaresindeki 54 S… plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazada minibüste bulunan M.İ., Y.T., Ş.K. ve kaza sonrası otomobilde sıkışan sürücü M.B.E. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve Polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerince otomobilde sıkışan sürücü M.B.E sıkıştığı yerden çıkartılırken, sürücü ve diğer yaralılar 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184