SGB ANKARA’DA YAŞANAN TERÖR EYLEMİNİ KINADI

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe'den hain saldırılara kınama.

SGB ANKARA’DA YAŞANAN TERÖR EYLEMİNİ KINADI


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) bünyesinde yer alan Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, iğrenç yüzünü bir kez daha Başkent Ankara’da gösteren terör eylemleri ile bir yere varılamayacağını belirterek, Gün, birlik günüdür. Biz bu hainlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz dedi.

SGB Başkanı Aydıntepe, Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetler personelini taşıyan servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınarken, Terör saldırısını gerçekleştirenler ve onların arkasındaki güçler, her zaman olduğu gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacaklar. Terör örgütleri şunu da iyi bilmedirler ki, bu ülke terör eylemlerine hiçbir zaman boyun eğmedi, eğmeyecektir de.

Türkiye Cumhuriyeti terör örgütlerine karşı olan mücadelesini, halkıyla birlik ve beraberlik içinde ortaya koyacak ve bu hainlere hiçbir zaman geçit vermeyecektir. Nereden gelirse gelsin bu terör olaylarını kınıyoruz. Gün, birlik günüdür, gelin hep birlikte bu hainlere karşı duralım dedi.

Aydıntepe, Başkent’teki hain saldırıda hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınları başta olmak üzere tüm milletimize sabır ve başsağlığı, yaralanan tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184