SGB’de Zeki Aydıntepe Başkanlığı Çetin’e Devretti

Sakarya Gazeteciler Birliği’nde (SGB) Başkan Zeki Aydıntepe’nin kendi isteğiyle görevi bırakması üzerine yönetim kurulu kararıyla Başkanvekili N. Müjdat Çetin başkanlığa getirildi.

SGB’de Zeki Aydıntepe Başkanlığı Çetin’e Devretti

SGB yönetim kurulunun yaptığı toplantıda Aydıntepe, Sakarya medyasındaki gazetecileri bir çatı altında toplamak, gerek mesleki sorunların, gerekse sosyal ihtiyaçların bir nebze olsun giderilmesine yardımcı olmak amacıyla çıktıkları yolda tüm üyeleriyle birlikte önemli bir mesafe aldıklarını belirterek, “Kurulduğu gün itibariyle birçok etkinliğe imza atan ve yaptığı projelerle kendinden söz ettiren SGB olarak mesleğe ve meslektaşlarına her zaman sahip çıktık.

Bugün Sakarya’da Basın Sitesi yükseliyorsa ve meslektaşlarımız ev sahibi olma şansını yakaladıysa bu da birlikteliğin eseridir. İnşallah kısa süre içinde sadece üyelerimiz değil, başvuru yapan Sakarya medyasındaki tüm meslektaşlarımız evlerine kavuşacaklar.

Herkese hayırlı olsun. Konut projesini tamamlamamızla birlikte fiili olarak görevi genç kardeşlerime bırakıyorum. Ancak, bundan sonra da Birliğimize bir ağabey olarak hizmetlerim sürecektir. Bugüne kadar yönetimde birlikte görev yaptığımız yönetici kardeşlerime, bizleri bu göreve getiren tüm üyelerimize ve başkanlığım dönemimde bize her türlü desteği veren gerek bürokrat, gerek başkan, gerekse siyasilerimize teşekkür ediyorum ” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184