Siftah Yeniden Refah’tan

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatından esnaflara siftah parası bırakıldı.

Siftah Yeniden Refah’tan

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından Esnaflara siftah parası dağıtıldı.

1 TL siftah parası

Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve Hendek Gençlik Kolları tarafından Esnaflara dağıtılan zarflarında içerisinde, Atalarımız, “Siftah hayır duası ile alınan para berekettir” derler. Ticaretinizin bereketi, rızkınız bol olması temennisi ile siftahı bizden bereketi Allah’tan diyerek Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Gençlik Kolları olarak hayırlı günler ve bol kazançlar dileriz ifadeleri ile birlikte 1 TL’de madeni para yer aldı.

Esnafımızın yanındayız

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe teşkilatı olarak Hendek gençlik kolları başkanı Mücahit Karagüzel ve teşkilatına teşekkür ederim. Mevlam niyetlerini kabul eylesin. Esnaflarımıza bir siftah ettirmek, zor günlerinde Esnaflarımızın yanında olabilmek adına Yeniden Refah Partisi olarak bir çalışmamız. Esnaflarımıza hayırlı bereketli bol kazançlar diliyoruz. Her koşulda Esnafımızın yanında, Yeniden Refah Partisi olarak hazır olduğumuzu hatırlatmak istedik” ifadelerine yer verdi.

Tepki çekmişti

Diğer yandan geçtiğimiz aylarda Ak Parti Pamukova İlçe Teşkilatı da benzer bir uygulama yapmış fakat Ak Parti’nin yaptığı bu çalışma kamuoyu ve sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184