ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Şiir e Müzik Dinletisi etkinliği.

ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ


Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Okul etkinlikleri kapsamında Öğrenciler ve yerel şairlerle birlikte Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda “Şiir ve Müzik Dinletisi” etkinliği gerçekleştirildi.
Yoğun katılımın olduğu programa İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Orman, Maliye, Tapu Müdürleri, Banka Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velilerimiz katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yavuz Kılıç davetlilere hoş geldiniz diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kılıç, Öğrencilere özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, Okula bağlılıklarını artırmaya, yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırma amacıyla bu etkinlikleri düzenlemekteyiz diye konuştu.
Konuşmaların ardından Öğrenciler tarafından birbirinden güzel şiirler okundu. Şiir dinletisini takiben Matematik Öğretmeni Seher Hicret Liman ve Öğrenciler tarafından izleyicilere güzel bir müzik ziyafeti sunuldu.

Programın sonunda Okul Müdürlüğü tarafından hazırlanan plaketler, programa katkısı olan tüm yerel şair ve Öğrencilere programa katılan daire amirleri tarafından verilerek onurlandırıldı.

İzleyicilerden büyük bir beğeni alan programa katılan misafirler bu tür programların her zaman olmasını ve programın hazırlanmasında emeği geçen başta Okul Müdürü Yavuz Kılıç olmak üzere emeği geçen Öğrencilere ve şairlere teşekkür ederek başarılar dilediler.

Program sonunda misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184