Siyasi Parti Temsilcilerimizi Misafir Ettik

İlçemizin Siyasi Parti temsilcileri ofisimizi ziyaret ederek Gazeteciler günümüzü kutladı.

Siyasi Parti Temsilcilerimizi Misafir Ettik

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün pazar gününe denk gelmesi ve yasaklar nedeniyle İlçemizin bazı Siyasi Parti Temsilcileri ofisimizi ziyaret ederek Gazeteciler günümüzü kutladı.

MHP Yönetimi, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları

Günün ilk ziyareti MHP Hendek İlçe Yönetiminden Osman Hakan Başkara, MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Yılmaz Gürbüz, Yönetimi, MHP Meclis Üyesi Nigâr Görüm ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve Yönetimi tarafından yapıldı. Karşılıklı sohbet ve İlçe gündemi ile alakalı yapılan fikir alışverişlerinin ardından tarafımıza günün anısına üzerinde özel olarak ismimizin yazılı olduğu Ajanda hediye edilerek başarı dileklerinde bulunuldu.

İyi Parti Yönetimi

Günün ikinci ziyareti İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Yönetimi tarafından gerçekleştirildi. İlçe Siyaseti ve İlçe gündemi ile alakalı sohbetin ardından Gazeteciler günümüzü kutlayan Bayındır ve Yönetim Kurulu üyeleri çam sakızı çoban armağanı hediyelerini takdim ederek başarı dileklerinde bulundular.

Yeniden Refah Partisi

Günün son ziyareti ise Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür ve Yönetimi tarafından yapıldı. Gazeteciler günümüzü kutlayan Özgür ve Yönetimi, üzerine özel olarak ismimizin yazılı olan şık bir kalem ve Yeniden Refah Partisi yayını olan “Milli Kaynak Paketlerimiz” isimli kitabı hediye ederek başarı dileklerinde bulundular.

Teşekkür ediyoruz

Gazeteciler günü münasebetiyle ofisimize gelerek bizleri ziyaret eden, MHP Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hakan Başkara’ya, MHP Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Yılmaz Gürbüz ve Yönetimine, MHP Hendek Belediye Meclis Üyemiz Nigâr Görüm’e, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve Yönetimine, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Yönetimine, Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür ve Yönetimine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184