Sofu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'nun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı.

Sofu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı


Esaret altında yaşamayı kabul etmeyen Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı Kurtuluş Savaşımızın ilk adımı olan 19 Mayıs’ın 99. Yıl dönümünü kutluyoruz.

Sevgili Gençler;

Gelişen Demokrasisi, Eğitim, Sağlık, Bilim, Ulaştırma başta olmak üzere birçok alanda yaptığı dev atılımlarla bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı haline gelen Cumhuriyetimizi köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla önünde uzanan aydınlık yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine bu ülkenin umudu ve geleceği olarak sizler taşıyacaksınız.

Kendi tarihini, kültürünü bilen, Milli benliğine sahip çıkan ve değerlerini yeni nesillere aktarabilen Milletler ilelebet yaşar bilinciyle sizler de tarihimizden aldığınız ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü daha ileri mesafelere taşıyarak, gelecek nesillere daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili Gençlerimizin ve Aziz Milletimizin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını ve ebediyete intikal eden tüm Şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.


Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184