SOFU GAZETECİLER İLE BULUŞTU

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendekli Gazeteciler ile bir araya geldi.

SOFU GAZETECİLER İLE BULUŞTU


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Osmanlı çadırında düzenlenen kahvaltı programında Hendekli Gazeteciler ile bir araya geldi.

Kahvaltı programına Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun yanı sıra Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Paşa Kaba, Mücahit Toprak ve Öz-Orman İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Âdem Öz ve Hendekli Gazeteciler katıldı.

İlçe Gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Sofu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

4 yıldır Hendek’te İlçe Başkanlığı yapıyoruz tabi ki 4 4’lük bu işi yaptığımızı iddia etmiyoruz. İllaki eksikliklerimiz ve hatalarımız var fakat bizlerin karşılıklı istişareler ile eksikliklerimizi yeri geldiğinde sizler bize söyleyeceksiniz ki sizden gelen fikirler doğrultusunda bizlerde kendimizi düzelteceğiz. Bizler de bu geri dönüşler ile birlikte Hendek’te hizmet üreteceğiz dedi.
Karşılıklı istişarelerin olması gerektiğini dile getiren Sofu, bizimle alakalı olan olumlu veya olumsuz haberler olur, haber yapmayın demiyoruz. Bizler bir hata yapıyorsak eğer usulüne uygun haber yapılabilir ama bizlerin bir kabahati veya suçu olmayan bir konu hakkında bizleri suçlu gösteren veya algılanan haberler konusunda teyit alınırsa daha doğru bilgiler Vatandaşlara ulaştırılabilir diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gazetecilerden gelen soruları cevaplayan Sofu, bu gibi toplantıların belli süreler içerisinde devam edeceğini dile getirerek katılan tüm Gazetecilere teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184