SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI DÖRT KOYUN TELEF OLDU

Hendek Büyükdere Mahallesinde bulunan sokak köpekleri İnsanlara ve Hayvanlara saldırmaya başladı. Vatandaşlar Sokak Köpeklerinin dört küçükbaş hayvanını telef ettiği dile getirildi.

SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI DÖRT KOYUN TELEF OLDU


Büyükdere Mahallesinde bulunan Vatandaşlar Sokak köpeklerinin İnsanlara ve Hayvanlara saldırmaya başladığını dile getirerek Yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istediler.

Vatandaşlar sokak köpeklerinin gece işlerinden evine dönen Vatandaşlara ve hayvanlara saldırdığını dile getirerek önlem alınması gerektiğini vurguladı. Vatandaşlar Sokak Köpeklerinin toplu halde küçükbaş hayvanlara saldırması sonucu A.Y’nin sahibi olduğu  dört koyunun telef olduğunu dile getirdiler.

Vatandaşlar, köpeklerin geçtiğimiz günlerde evine gitmekte olan R.A. isimli bir bayana saldırdığını ve bayanın çığlıkları üzerine olay yerine giden Vatandaşlar tarafından kurtarıldığını ayrıca Toplu halde küçükbaş hayvanlara saldırmaları sonucu dört koyunun telef olduğunu dile getirerek yetkililerin bir an önce önlem almasını istiyoruz, yolda yürürken tedirginiz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184