SOKAK SAKİNLERİ YOLLARININ YAPILMASINI İSTİYOR.

Hendek Sarıdede mahallesi 3070 no’lu sokak sakinleri yollarının yapılmasını bekliyor. Sarıdede mahallesi 3070 nolu sokak sakinleri köstebek yuvasına dönen yolu kullanmak zorunda kaldıklarını ifade ederek Belediye yetkililerinin ilgisizliğinden yakındılar.

SOKAK SAKİNLERİ YOLLARININ YAPILMASINI İSTİYOR.


3070 Sokakta uzun zamandır hiçbir şekilde asfaltlama çalışması yapılmadığını söyleyen sokak sakinleri ilçe merkezinde yapılan çalışmaları takdir ediyoruz. Ancak ilçe merkezine gösterdikleri ilgiyi buralara da göstermelerini istiyoruz. Belediye yetkililerinden ilçe merkezinden az uzaklaşarak buraları da görmelerini istiyoruz diyerek yetkililere seslendiler.

1070 Sokak Sakinleri tepkili

Diğer yandan daha önce haberleştirdiğimiz Mahmutbey mahallesi 1070 no’lu sokak sakinleri yollarının çok kötü olduğunu ifade ederek asfaltlanmasını istemişlerdi. Belediye yetkilileri vatandaşların talebini dikkate alarak 1070 nolu sokakta stabilize yol malzemesi kullanarak geçici çözüm bulmuştu. Aradan geçen zaman zarfı içerisinde 1070 no’lu sokakta hiçbir çalışma yapılmayınca sokak sakinleri tekrar tepkilerini dile getirdiler.

HGM’ye giden sokak olan 1070 No’lu sokak sakinleri Belediye yetkilileri sokağa gelerek göz boyarcasına stabilize malzeme döküp gittiler. En ufak yağmurda yolumuz yine aynı duruma geliyor. Kısa bir mesafe olan bu sokakta asfaltlama çalışması yapmak bu kadarmı zor diyerek biran önce kalıcı çözüm bulunmasını istediler.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184