Şoray Uzun’dan Hendek Ziyareti

Oyuncu ve Sunucu Şoray Uzun Hendekli işadamı Erkan Albayrakoğlu’nu ziyaret etti.

Şoray Uzun’dan Hendek Ziyareti

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Şoray Uzun, Hendekli hayırsever işadamı Erkan Albayrakoğlu’nu ziyaret ederek, Hendek’te gerçekleştirilen hizmetleri yerinde görme fırsatı buldu.

Emeklerinize sağlık

Şoray Uzun Hendek ziyaretinde Hendekli hayırsever işadamı Erkan Albayrakoğlu ile birlikte Hendek’te hizmete giren Aşevi ve Butik Mağazayı gezerek bilgiler aldı. Sıcak ve samimi sohbetlerin yer aldığı buluşmada Türk Kızılayı, Hendek Belediyesi, Erkan Albayrakoğlu Aşevini ve Erkan Albayrakoğlu Kızılay Butik Mağazasını gezen Uzun, güzel girişimler ve hizmetler gerçekleştirildiğini belirterek başta hayırsever işadamı Erkan Albayrakoğlu olmak üzere katkı sağlayan tüm hayırseverlerimizi tebrik ediyorum ifadelerine yer verdi.

Her zaman destekçinizim

Kızılay Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı, Ülkemizin değerli Oyuncu ve Sunucusu Şoray Uzun, hayırsever işadamımız Erkan Albayrakoğlu abimizi ve İlçemizi ziyaret etti. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları çok beğendiğini ve her daim destek olmak istediğini belirtti. Bizler de gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz, her zaman bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184