Sorunsuz Alt Yapı İçin Yoğun Çalışmalar Sürüyor

Hendek genelinde alt yapı sorununu çile olmaktan çıkaran Hendek Belediyesi, sorunlu mahallelerde çalışmalara devam ederken Başkan Turgut Babaoğlu, “Güçlendirilmiş alt yapısıyla sağlam bir gelecek için çalışıyoruz.

Sorunsuz Alt Yapı İçin Yoğun Çalışmalar Sürüyor

 Hemşehrilerimizin sorunsuz bir şehirde yaşaması adına bu çalışmaları çok değerli buluyor, planları buna göre yapıyoruz. Sırayla da üst yapı yenileme çalışmalarımız devam edecek. ” dedi.

Alt Yapıya Ciddi Mesai

Altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, kronik sorunlu bölgelerde ürettiği çözümlerle vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Hendek genelinde toplamda 46,5 kilometre uzunluğunda yeni hat inşa ederek yağmur suyu sorunlarını bertaraf eden Hendek Belediyesi, 116 kilometreye uzanan hatta bakım ve onarım çalışması yaparak müdahaleler gerçekleştirdi. Ekipler çalışmaları kapsamında Sümbüllü, Aşağıçalıca ve Karatoprak mahallesinde yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirirken, Güney ve Akarca Mahallelerinde ise kanallarda temizleme ve güçlendirme çalışması yaptı. Eş zamanlı devam eden çalışmalar kapsamında vatandaşın olası yağışlarda sorun yaşamaması planlanırken, mahalle sakinleri çalışmalar nedeniyle duyduğu memnuniyetleri dile getirdi.

Babaoğlu: Sağlam Bir Gelecek İçin

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; “Göreve geldiğimiz günden bu yana alt yapı, üstyapı ve yol çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şiddetli yağışlar sonrasında oluşacak felaketlerin önüne geçmek adına ekiplerimiz, ilçe genelinde sorunlu altyapıları yenileyerek ve yenilerini ekleyerek çalışmalarına devam ediyor. Güçlendirilmiş alt yapısıyla sağlam bir gelecek için çalışıyoruz.

Yenimahalle’de, Bayraktepe’de, Çamlıca’da, Karatoprak’ta, Puna’da, Akova’da birçok noktada sorunlu bölgelerde çözümler ürettik. Alt yapı konusunda olağanüstü bir gayretle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin sorunsuz bir şehirde yaşaması adına bu çalışmaları çok değerli buluyor, planları buna göre yapıyoruz. Sırayla da üst yapı yenileme çalışmalarımız devam edecek. ” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184