Sosyal Medyada Hendekspor Akımı

3. Lige yükselmek için final maçına saatler kala Hendek’te nefesler tutulurken, sosyal medyada Sakaryalı taraftarlar Hendekspor için ayağa kalktı.

Sosyal Medyada Hendekspor Akımı

Sakarya'da 25 yıl sonra profesyonel lige yükselecek ikinci Sakarya takımının heyecanını yaşanırken, Hendekspor sosyal medyada da öne geçerek akım başlatıldı.

Kısa sürede Hendekspor sevgisi çılgınlığa dönüştü

Hendek’in birçok kesimi başta olmak üzere, futbolseverler ve Sakarya’nın bir çok İlçesinden Vatandaşlar Hendekspora başarı mesajları yayınladı. Hendekspor için sosyal medyada başlatılan akıma paylaşımları ile Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, SATSO, STB, ASKF, MHP İl Başkanı Ziya Akar, Tatangalar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve bir çok taraftar mesajlarıyla Hendekspora moral ve destek verdi.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, ASKF Başanı Yaşar Zımba, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Tatangalar ile Sakarya ve Hendek'ten bir çok kişi Hendeksporu unutmadı. Özellikle sosyal medyada taraftar gruplarının Hendekspora yönelik destek mesajları dikkat çekerken, yarın akşam 17.30’a kadar Hendekspor akımına katılımın artması bekleniyor.

Sosyal medyada yapılan paylaşımalrda “Bekle bizi 3.Lig", "Haydi Hendek, seninleyiz yanındayız", "Başaracağız, biz tarih yazacağız", "Biz Şampiyon Olacağız”, “3.Lig yolunda Hendekspor’umuz final maçına çıkıyor", "Haydi çocuklar tarihi mücadelede kalbimiz sizinle, Sakarya sizinle", "İnanıyoruz, kenetlendik, başaracağız", "Kupa Sakarya'ya gelecek” mesajları yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2021, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184