Sosyal Medyadan Sitem

Hendek İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan sosyal medya grubundan sitem.

Sosyal Medyadan Sitem

Hendek İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla oluşturulan ve 15 bin kullanıcısı bulunan Hendek Grubunda tabela konusunda sitemli bir paylaşım yapıldı.

Tabela sitemi

Facebook’ta Hendek ismi ile oluşturulan Sosyal Medya sayfasından yapılan paylaşımda “D100 (E5)'de Adapazarı'na giderken Dinsiz Deresi'ni geçerken bu yazıyı görenler dikkat ettiler mi bilmiyorum. Dere, Hendek-Akyazı arasındaki sınırı oluşturur ve Akyazı Belediyesi dere geçilir geçilmez "Akyazı'ya Hoş Geldiniz" minvalinde bu tabelayı koymuştur.

Oysa buranın aksi istikametinde böyle bir hoş geldiniz tabelası bulunmaz. Yanı Adapazarı - Hendek arasında yol alanlar bu köprüyü geçtiklerinde Hendek'e girdiklerini bilmezler. Hatta Kargalı Hanbaba'ya geldiklerinde bile Hendek sınırlarında olduğunu anlamazlar.

Daha önemlisi 2. Organize Sanayi'nin ne ilk ne de ikinci girişlerinde bile Hendek'e ilişkin tek bir tabela yoktur. Sanki buralar Hendek ilçesi değilmiş gibi.

Buralarının da Hendek ilçesine ait olduğunu bir şekilde belirtmek de yarar yok mu?” ifadelerine yer verilerek sitemde bulunulması sonucu paylaşıma birçok yorum yapılması gözlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 3 yıl Önce

Hakketten büyük problem

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184