SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNE TRANSFER SİVİL ÜYE

Hendek’te geçtiğimiz günlerde yapılan Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Derneği Mütevelli heyeti seçimleri sonrası iki Muhtarımız Sosyal Yardımlaşma Vakfına üye olarak seçildi.

SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNE TRANSFER SİVİL ÜYE


İki Muhtarın seçilmesinin ardından Dernekleri temsilen bir kişinin daha geçtiğimiz günlerde Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyesi seçilmesi.

Buraya kadar normal. Ancak normal olmayan ise Dernekleri temsilen seçilen üye ne hikmetseHendek’li değil. Hatta Hendek ile hiç alakası olmayan bir kişi olması.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyesi seçilen kişi Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Aydın. Hendek’te ikameti olmayan, 6 ay öncesinde Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı olana kadar Hendek’le bağlantısı dahi olmayan Osman Aydın.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyeliğine neden Hendek’i iyi bilen ve yıllarca bu görevi yürüten, bir Dernek temsilcisi yer almadı? Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın hizmet amaçlarından biri Hendek’in en ücra köşesinde yaşayan yardıma muhtaç insanların tespit edilerek yardım ulaştırması. Ancak görünen o ki Hendek’li ve Hendek’te yaşayan en ücra köşesine kadar ihtiyaç sahiplerini bilen veya bilenler  varken Hendek’te yaşamayan ve Hendeği çok iyi bilmeyen birinin Sosyal Yardımlaşma üyesi seçilmesi ilçede kafaları karıştırdı.

Daha önce Büyükşehir Belediye Başkan vekili olan Osman Aydın Hendek’e transfer olmuşken, onun görevini yani Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğini ise şuanda Hendek’ten Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şenay Sakal yürütmekte.

Vatandaşlar ise Hendek halkının gözü önünde bir satranç oynandığını ifade ederek, tabi uzaktan bakıp yeni hamlelerin ne olacağını merakla bekliyoruz sözlerine yer verdiler.


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184