SÖYLEDİKLERİNİ KENDİSİ YALANLADI

Hendek’in en iyi, en büyük gazetecisi kendi söylediklerini kendisi yalanladı.

SÖYLEDİKLERİNİ KENDİSİ YALANLADI


İlçemizin en iyi ve en büyük gazetecisi yine boş muhabbet ve gündem oluşturmaya çalışırken kendi yaptığını kendisi yalanlayarak yine gündem olmayı başardı.

Biz bu gazetecinin “İmzalı Fotoğrafları Sitemizde Kullanmıyoruz” başlıklı haberde söylediği kelimelere ilk önce kendisinin uyması gerektiğini düşünüyor ve haber içeriğini sizlerle paylaşıyoruz.

Gazeteci haberinin içeriğinde “Zaman zaman bazı haberleri gündeme ilk taşıyan olsak da (MHP meclis üyesi Yaşar Aygüneş haberinde olduğu gibi) kullanılan fotoğraflar başkasının olduğu halde kendisi çekmişçesine fotoğrafa sahip çıktığını ifade eden imzalı fotoğraflar nedeni ile yapmış olduğumuz haberleri fark ettiğimiz anda servisten kaldırıyoruz” derken kendi kendini yalanladığının farkına varamamış.

Söylediklerine kendin inanıyormusun?

Tamam, ne güzel söylüyorsun da, birde söylediklerinle yaptıkların birbirini tutarsa daha iyi olacak. Mesela bu yazdıklarından sonra sayfanda manşetten ve haber içeriği olarak yayınladığın bu haberi ve logolu içeriği anlat, nasıl kaldırdığını anlat herkes öğrensin…
Logo size de bir yerden tanıdık geliyor mu?

Her neyse, sonra bu gazeteci “Her zaman söylüyoruz, söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ancak fotoğrafı  yayınlayanlar bu konuya el atmadığı, sorgulamadığı sürece bu tür haberleri yayından kaldıracağımızın bilinmesini isteriz” demiş ama 4 gün önce yayınladığı haberde logo olduğunun ve hala sayfasında durduğunun farkında değil galiba.
Konuştuğuna mı inanalım, yaptığına mı?

Sonra bu gazeteci “Ya gazetecilik yapacağız, yâda masa başı gazeteciliğe göz yumacağız. Biz ilkinden yanayız ve bu çizgimizden asla ayrılmayacağız” diyerek söylediklerinin yaptıklarıyla çelişkisi bizi bile şaşkına çevirdi.

Şimdi soruyoruz; sizce kamuoyu bu gazetecinin hangi dediğine inansın?

Not: O habere yorum yapan kişilerin yorumlarını da merakla bekliyoruz…


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 17:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir hendekli
Misafir hendekli - 8 yıl Önce

Yaptığınız haberlerden çok birbirinizle didişmeleriniz daha ilginç

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184