SÖYLEMESİ BİZDEN, ÇÖZÜM SİZDEN

Hendek’te Muammer Sencer Caddesinin trafiğe kapatılmasının ardından cadde girişlerine araçlarını park eden sürücüler olası Yangına ve 112 Ambulans araçlarının müdahalesine engel oluyor.

SÖYLEMESİ BİZDEN, ÇÖZÜM SİZDEN


Muammer Sencer Caddesinde yapılan çalışmaların ardından güzelleşmesi ve trafiğe kapatılması  ile birlikte bazı sorunları da gün yüzüne çıktı.

Cadde girişlerinin kapatılmasının ardından sürücüler araçlarını gelişi güzel park etmeleri bazı vatandaşların da tepkisini çekti.

Vatandaşlar, Cadde trafiğe kapatıldı ancak bu seferde duyarsız sürücüler cadde girişlerine araçlarını ulu orta giriş ve çıkışı kapatacak şekilde park etmeleri olası bir yangın ve hastalık durumunda ne İtfaiye nede Ambulans caddeye giremez.

Bu bölgelerde park eden sürücülerimizin biraz daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Cadde girişlerinin araçlarla park edilerek kapanması olası bir yangın sırasında hem İtfaiye’nin müdahalesini engelleyecek, hem de bizleri zor durumda bırakacak. Yetkililerimizin de buna bir çözüm bulacağına inanıyoruz diyerek herkesi daha duyarlı olmaya davet ettiler.


Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184