Sunman’dan Hendekspor İçin Birlik Çağrısı

Hendekspor eski Başkan Yardımcısı Fatih Sunman’dan Hendekspor için birlik çağrısı.

Sunman’dan Hendekspor İçin Birlik Çağrısı

Hendekspor’un Bal Ligine çıkmasına emek ve katkı sağlayanlardan olan eski Hendekspor Başkan Yardımcısı Fatih Sunman, Hendekspor’un Çilimli Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi birlik çağrısında bulundu.

Hendek tek yumruk olmalı

İş seyahatinde olduğum için final maçında tribünde olamamanın üzüntüsü içindeyim. Pazar günü Yalova'da Hendekspor’umuz Çilimli Belediyespor ilefinal maçı oynanacak. Allah’ın izniyle rakibimizi yenerek Şampiyon olacağımıza inancımız tam.

Zorlu maç öncesi İlçemizde bulunan Siyasileri, İş insanlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını tek yürek, tek yumruk olarak Hendekspor’un etrafında toplanmaya, destek olmaya davet ediyoruz. Hendekspor kendisine sahip çıkıldığı zaman neler yapabileceğini rakiplerini yenerek gösterdi.

Bu fırsatı kaçırmayalım

Hendekspor’un Şampiyonluğunun İlçeye büyük fayda sağlayacağını belirten Sunman, İlçemizin takımı Hendekspor’a destek bekliyoruz. Kenetlenmeliyiz. Sonuçta bu takım Şampiyon olduğunda tüm Hendek sevinecek. Elimize geçen bu fırsatı kaçırmayalım. Bir olarak, beraber olarak bu hafta sonu inşallah birlikte sevineceğiz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184