Sunmanlar Dayanışma Derneği 4. Tırı Yolcu Etti

Hendek Sunmanlar Dayanışma Derneği, deprem bölgesine yaptığı hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Sunmanlar Dayanışma Derneği 4. Tırı Yolcu Etti

Sunmanlar Dayanışma Derneği, deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlarımız için yaptığı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Sunmanlar Derneği, 2 gün önce yine deprem bölgesine; yiyecek, giyecek, ısınma anlamında ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde depremzedeler için 2 TIR yardım göndermişti.

Dernek, bugün de deprem bölgesi olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine 2 TIR daha yardım göndererek depremde zarar görmüş vatandaşlarımız için katkı vermeye devam etti. Bugün gönderilen TIR'ların biri ekmek yapımı için un ile dolu olurken, diğer TIR da ise, yakacak için fındık kabuğu, soba ve boruları takım olarak, 5000 adet kışlık mont, çocuk bezi, kişisel bay ve bayan hijyen malzemeleri, ve de battaniye bulunuyor.

TIR'ların gönderimi sırasında açıklamalarda bulunan Sunmanlar Dayanışma Derneği adına Başkan Fatih Sunman şunları söyledi:

Başkan Sunman; "Buradan tüm Hendek'li hemşehrilerime şunları söylemek istiyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Az çok demeden yardımda bulunalım. "Bir elin nesi var, iki elin sesi var" misali elimizden ne geliyorsa fazlasıyla depremde zarar görmüş kardeşlerimiz için onu yapalım. Biz, Hendek Sunmanlar Dayanışma Derneği olarak, maddi ve manevi depremzedelerin yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2023, 23:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevat sunman
Cevat sunman - 1 yıl Önce

İlgilenen ve orda yardımda bulunan tüm akraba ve kardeşlerime teşekkür ederim sağ olsunlar var olsunlar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184