Sunmanlar Derneğinden Deprem Bölgesine 2 Tır Yardım Gönderildi

Hendek Sunmanlar Derneği Başkanı Fatih Sunman ve Yönetimi deprem bölgesine 2 TIR yardım gönderdi.

Sunmanlar Derneğinden Deprem Bölgesine 2 Tır Yardım Gönderildi

Hendek Sunmanlar Derneği, 3 gün önce Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen ve beraberinde 10 ayrı ilimizi kapsayan 7.7 şiddetindeki deprem nedeni ile deprem bölgesine 2 Tır yardım malzemesi gönderdi.

Sunmanlar Derneğinin ilk yolladıkları TIR'da; kışlık mont, su, çocuk bezi, yakacak odun ve temel gıda maddeleri bulunuyor. Bu TIR Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki deprezede kardeşlerimizin ihtiyaçları için gidiyor.

Sunmanlar Derneği, ilk TIR'ın ardından 2. TIR'ı da gönderdi. 2. TIR' da ise, depremzedelerin ısınma ihtiyacını karşılayacak yakacak anlamında fındık kabuğu ve fındık kabuğu sobası boruları ile birlikte Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki deprezede vatandaşlarımıza gönderildi. Dernek Başkanı Fatih Sunman, gönderdikleri yardım TIR'ları ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Bizlere nakliye konusunda destek olan Logitrans şirketi sahiplerine ve Arif İnal abimize teşekkür ederiz. Rabbim yardım eden tüm yardım severlerden Allah razı olsun." dedi.

Başkan Sunman; "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Hendek Sunmanlar Derneği olarak, yardımlarımız devam edecek." ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184