TACİZE, TECAVÜZE, ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR

Ülkücüler “TACİZE, TECAVÜZE, ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR” Broşürü Dağıttı

TACİZE, TECAVÜZE, ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR


Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi ve Eğitim Fakültesi Teşkilatı, “Tacize, Tecavüze, Çocuk istismarına Hayır” konulu broşür dağıtarak tepkilerini de ortaya koydular.

Ülkücü gençler Muammer Sencer caddesi ve Üniversite önünde,  hazırladıkları “Tacize, Tecavüze, Çocuk istismarına Hayır” konulu broşürleri Öğretmen adaylarına dağıtarak bilgilendirdi.

Broşürlerin dağıtılmasının ardından Hendek Ülkü Ocakları Yönetimi yaptığı açıklamada “ Değerli Öğretmen adayları; Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesli, cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” cümlesi en çok bizi ilgilendirmektedir. Ülkemizde yaşanan mide bulandırıcı olaylar hepimizi derinden etkilemiştir. Çocuklara yapılan istismar ve tecavüzler artmış, kadınlar sokaklarda rahat yürüyemeyecek hale gelmiştir. Ne dinimizde nede töremizde ahlaksızlık yoktur. Ahlak eğitimi ailede başlasa da asıl sorumluluk siz öğretmenlere düşmektedir. Ülkemizde terörün, bölücünün, sapığın, tecavüzcünün olmasını istemiyorsak biz öğretmenlere büyük pay düşmektedir. Son 3 yılda 13.000’e yakın çocuk istismara maruz kalmıştır. Ufacık bir çocuğa tecavüz etmek nasıl bir şerefsizliktir? Anne babasının sevmeye kıyamadığı çocukları öldürmek nasıl bir kansızlıktır? Ülkücü Türk Gençleri olarak bu soysuzluğun ve soysuzların her zaman karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diyerek tepkilerini de dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184