Tarım ve Hayvancılığa Yakın Takip

STB Başkanı Adem Sarı, tarım ve hayvancılığın gelişmesine yönelik belediyeler bünyesinde yapılacak tüm çalışmalara tam destek verdiklerini söyledi.

Tarım ve Hayvancılığa Yakın Takip


Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, tarım ve hayvancılığın öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını söyleyerek bir çağrıda bulundu.

Borsa olarak tarım ve hayvancılık alanında yaptıkları çalışmalarda en büyük büyük paydaşlarının yerel yönetimler olduğuna dikkat çeken Başkan Adem Sarı, Büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediyelerimiz bünyesinde tarım ve hayvancılık alanında yapılan tüm girişimleri yakından takip ediyor, tam destek verdiğimizin bilinmesini istiyoruz dedi.

Başkan Adem Sarı, Belediyelerimizin kanunun öngördüğü şekilde tarım ve hayvancılığın kalkınması-desteklenmesi adına bir takım yükümlülükleri bulunuyor. Borsa olarak belediyelerimizin tarım ve hayvancılık alanda çalışmalarına katkı sunmak, destek vermek ve geliştirilmesi adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sakarya ve ülke tarımının gelişmesi demek, üretim ve istihdamın artması demek, ekonomik kalkınma demektir. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2019, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184