Taşkın Riskine Karşı Önleyici Tedbir

Kış gelmeden önce ilçe genelinde menfez, dere yatağı ve açık kanalların bakımlarına başlayan Hendek Belediyesi ekipleri, olası taşkına karşı tespit edilen noktalarda önleyici tedbir çalışmalarına devam ediyor.

Taşkın Riskine Karşı Önleyici Tedbir

Kontrol Ve Tespitler Yapılıyor

Mahallelerde menfezlerin bakımlarını yapan ekipler, su akışını engelleyen unsurlara müdahale ederek olası yoğun yağışlarda herhangi bir olumsuz yaşanmaması için mücadele ediyor. Dere yatağı, menfez, açık kanal gibi yağmur sularının geçişini sağlayan güzergahlarda temizlik yapan ekiplerin bu çalışması mahallelerde memnuniyet yarattı. Şuana kadar tespit edilen Esentepe, Sümbüllü ve Çamlıca’da çalışmalarını yapan ekipler, kontrol çalışmalarını da sürdürüyor.

Çalışmalar Sürüyor

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Olası yoğun yağışlarda suyun akışını kesmesi muhtemel olan toprak, taş parçaları, kuruyan dallar, çöpler ve her nevi akışının önünde engel olacak unsurlara müdahale ediliyor. Burada amaç yoğun yağışlarda olası bir taşkını engellemektedir. Önleyici bir çalışma yürütülürken, vatandaşlarımızdan gelen memnuniyetler bizleri sevindirmektedir” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184