Tek Bir Egemenlik Vardır, Oda Ulusal Egemenliktir

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tek Bir Egemenlik Vardır, Oda Ulusal Egemenliktir


Ulu Önder Atatürk, 'Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir' demiştir.

23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara armağan etmiş, çocuklara gösterdiği değeri, inancı ve sevgisini bir kez daha göstermiştir.

Çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, düşünceli, duyarlı bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Yarının geleceği çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve her şeyimizdir. Hayatın bütün güzelliklerini yaşamalarını, daima mutlu ve umutlu olmalarını temenni ediyorum.

Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmış olan bu günde, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk milletinin önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184