TEM’de feci kaza, 1 ölü

TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında tır’a adeta ok gibi saplanan tankerin sürücüsü olay yerinde feci şekilde can verdi.

TEM’de feci kaza, 1 ölü

Edinilen bilgilere göre; TEM Otoyolu Hendek Ankara istikametinde seyreden Barış G. İdaresinde ki 59 LT … plakalı otomobil Ankara istikametinde seyir halindeyken tekerinin patlaması neticesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Aynı istikamette gelen ve yavaşlamakta olan İhsan C. İdaresinde ki 10 ALN .. plakalı tıra, arkasından gelen ve Cevdet Topçu 35 AJ ... plakalı tanker adeta ok gibi saplandı.

Meydana gelen kazada tanker sürücüsü Cevdet Topçu adeta kağıt gibi ezilen aracın içerisinde sıkıştı. Kaza yerine Hendek ve Düzce’den itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, trafiği kontrollü şekilde sağlarken araçta sıkışarak hayatını kaybeden tanker sürücüsü Cevdet Topçu kurtarma çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazanın meydana geldiği bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat sevimli
Murat sevimli - 3 yıl Önce

Resmen tır şöför yalan söylüyor yok trafik yoğunluğundan dolayı durdum sonra indim yardım edeyimde sonra yoluma gideyim diye söylemiş koca tırı yola bırakıp yardım edecekmiş tırın durduğu yer ortada yolun ortasında durup tırdan iniyor birde ayak yapıyor yalan konuşuyor yok yardım edecektim diye arabanın lastiğini değiştirmek sanamı düştü orada ölen benim arkadaşımdı belki oda hatasının cezasını hayatıyla ödedi ama burda gerçek suçlu tır şöförüdür otabanda arabadan inmekte ne oluyormuş bu ne sorumsuzluktur ne pişkinliktir kesinlikle cezai işlem yapılmalıdır

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184