TEM’de Feci Kaza, 2 Ölü 4 Yaralı

TEM Otoyolu Hendek İkbaliye mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

TEM’de Feci Kaza, 2 Ölü 4 Yaralı


Edinilen bilgilere göre, Sabah 06:50 sularında TEM Otoyolu Ankara istikametine seyir halinde olan Murat A. idaresindeki 16 JM ... plakalı otomobil, Hendek İkbaliye mevkiinde arızalandı.

Arızalanan aracı otoyoldan alarak servise götürmek için olay yerine 81 FE ... plakalı oto kurtarıcıyla gelen İsmail A. ile o sırada aracın oto kurtarıcıya yüklenmesini bekleyen araç sürücüsü Murat A.’ya Nefes Rüzgar E. idaresindeki 34 LR .... plakalı araç çarptı.

Kaza sonrası savrulan otomobile o sırada Ankara istikametine seyir halinde olan Yüksel T. idaresindeki 34 CDY ... plakalı cip çarptı. Kazada Murat A. olay yerinde hayatını kaybederken oto kurtarıcı sürücüsü İsmail A. ise yaralandı. Kaza sonrası aracından inen Nefes Rüzgar E.’ye ise plakalı alınamayan bir TIR çarptı. Nefes Rüzgar E’de hayatını kaybederken TIR sürücüsü aracıyla kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve polis ekipleri, TEM otoyolunu trafiğe kapatırken 112 ekipleri kazada Murat A. ve Nefes Rüzgar E.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan Metin T., İsmail A., Mert İlkkan D. ve Yüksel T. ise Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken kazada hayatını kaybeden 2 kişi ise morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184