Tem'de Kaza 1 Ölü, 1 Yaralı

TEM otoyolu Sakarya-Düzce sınırında meydana gelen 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Tem'de Kaza 1 Ölü, 1 Yaralı


TEM Otoyolu Sakarya-Düzce sınırında meydana gelen kazada yol kenarındaki park halinde duran TIR'a çarpan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, TEM otoyolu Gümüşova mevkiinde lastiği patlayan S.D. idaresindeki 16 SCD... plakalı TIR'ın sol şeritte durduğu ve TIR’ın durduğunu fark etmeyen 34 FF... plakalı otomobilin park halindeki TIR’a arkadan çarptığı öğrenildi.

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek İtfaiye Grup Amirliği ve Düzce İtfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücü B.Ç. ve Eşi Z.Ç.'yi kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti.
Sağlık ekipleri tarafından yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü B.Ç. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Daha sonra kazayı gören T.E. idaresindeki 34 JS... plakalı otomobil şerit değiştirirken arkasından gelen S.P. idaresindeki 34 BB... plakalı otomobile çarptı.

Kaza nedeniyle trafiğin bir süre durduğu TEM  otoyolunda kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normal haline döndü.


Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184