Tem’de Korkutan Kaza

Tem oto yolu Hamitli Mahallesinde Mevkii’nde Kaza Meydana Geldi.

Tem’de Korkutan Kaza


Edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolu Ankara – İstanbul istikameti Hendek İlçesi Hamitli Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında; R.İ. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı 34 GA 45.. plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette seyir halinde olan A.E. idaresindeki 06 EF 14.. plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Kaza sonrası 34 GA 45.. plakalı hafif ticari araç hurdaya dönerken araçta bulunan yolculardan bazıları araç içerisinde sıkıştı. Diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine bölgeye 112 ve Jandarma ekibi sevk edildi.

9 Kişi Yaralı

Kazada; öndeki kamyonete arkadan çarpan 34 GA 45.. plakalı hafif ticari araçta bulunan sürücü R.İ., E.İ., Ş.İ. ve A.İ. araçtan çıkartılarak Hendek Devlet Hastanesine, aynı araçta bulunan M.A., Y.A. ve İ.Ö. isimli 3 şahıs ise Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan İ.Ö. ve Y.A. isimli 2 şahıs, Akyazı Devlet Hastanesine yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken 06 EF 14.. plakalı kamyonette bulunan sürücü A.E. ve eşi S.E. kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

 Ağır yaralı 2 kişinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184