TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 7/24 çalışıyor.

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR


Hendek’te her gün tüm cadde, sokak, kamu kurum ve kuruluşları ile pazar yerlerinde yoğun mesai harcayarak, yağmur çamur, yaz kış demeden büyük bir özveri ile çalışan ekipler Hendek’i pırıl pırıl yapıyor.

Temizlik İşleri ekipleri cadde ve sokakları temizledikleri gibi park, bahçe, boş arsalar, sanayi ve cami bahçelerinde de temizlik yaparak bölgede bulunan ağaçlardaki kuru dalları keserek pırıl pırıl bir görüntüye kavuşturuyorlar.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabahın erken saatlerinde başladıkları kapsamlı temizlik çalışmalarında bir yandan cadde ve sokaklardaki göze hoş görünmeyen yabani otların temizlenmesi için çalışma gerçekleştirirken bir yandan da yıkama ve çöp toplama çalışması yapıyor. D-100 Karayolu Yan yolda da kanal ve yolları temizleyen Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürecek.
Cadde, sokak, Çocuk parkları ve yan yollarda temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Temizlik ekipleri vatandaşların da takdirini topluyor.


Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet özmen
Ahmet özmen - 6 yıl Önce

şahıslara ait bahcelerin temizligini de bu insanlar yapıyor. kendi gözlerimle gördüm. adamlar nefes almadan çalışıyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184