TERAVİH ÇIKIŞI FECİ KAZA 1 ÖLÜ

Hendek D-100 karayolundan karşı karşıya geçmek isterken feci şekilde can verdi.

TERAVİH ÇIKIŞI FECİ KAZA 1 ÖLÜ


Teravih Namazı sonrası evine gitmek isteyen O.Ş. D100 karayolundan karşı karşıya geçmek isterken Otomobil’in çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesinde Teravih Namazını kıldıktan sonra Camiden çıkıp evine gitmek üzere karayolunun karşısına geçmek isteyen O.Ş. (75) Hendek’ten Adapazarı istikametine gitmekte olan O.H. idaresindeki 34 GV… Plakalı otomobilin çarpması sonucu kazanın şiddeti ile baş ve gövde kısmı ayrılarak olay yerinde feci şekilde can verdi.
Kaza sonrası otomobil sürücüsü O.H. gözaltına alındı.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cansız bedeni Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinde toplanan Kargalı Hanbaba Mahallesi sakinleri aynı yol güzergâhında birçok Vatandaşın tehlike atlattığını ve kazaların meydana geldiğini dile getirerek Mahallelerine alt geçit veya üst geçit yapılmasını isteyerek tepki göstermek amacıyla bir süre yolu trafiğe kapattı.
Kaza sonrası olay yerine gelen Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık ve Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş Vatandaşlarla görüşerek taleplerin ilgili Kurum ve Kuruluşlara iletileceğini bildirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 04:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184