Teşkilat Binası Satılıyor

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat binası satışa çıkartıldı.

Teşkilat Binası Satılıyor

Yerel Seçimler öncesi Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat binasının satışa çıkartılması İlçe gündeminde çok konuşulacağa benziyor.

Hendek Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde bulunan İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Toplantı Salonu ile birlikte Sosyal alanlarının bulunduğu ve yıllardır Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat Binası olarak hizmet veren alanın Türkiye’nin en büyük ilan portallarından birinde Hendek Merkezli Kurumsal bir emlak ofisi tarafından “Çarşı Merkezinde Satılık Büro & Ofis” başlıklı ilan ile satışa çıkartılması İlçede ve Partililer arasında şaşkınlık ve tepki ile karşılandı.

Eski Başkan’ın firması satıyor

Satış konusu ile yaşanan bir diğer gelişmenin ise Ak Parti Teşkilat Binasının satışı ile ilgilenen ilgili emlak firması işletmecisinin eski Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanının olması yaşanan şaşkınlığın daha da artmasına neden olduğu öğrenildi.

Şaşkınlık ve tepki

Teşkilat binası satış konusunun bazı partililer tarafından şaşkınlıkla karşılandığı, seçim üzeri böyle bir çalışmanın yanlış olduğu ve tepkili oldukları öğrenilirken, olası bir satış durumunda satın alan kişinin kiracı olarak Teşkilat ile devam edip etmeyeceği veya sözleşme yenilememesi durumunda Teşkilatın nereye taşınacağının merak konusu olduğu öğrenildi.

Merakla bekleniyor

Satış konusunda Ak Parti İlçe Başkanlığı veya İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal tarafından herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bilinmezliğini korurken, İlçe Teşkilatının bulunduğu alanı kimin satın alacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 16:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 6 ay Önce

Satıp turguta verecektir. Malüm para lazım.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184