Test Pozitif Çıktı 20 Kişi Karantinaya Alındı

Hendek 2. OSB'de fabrikada çalışan bir işçinin testi pozitif çıktı, temaslı olduğu tespit edilen 20 kişi karantinaya alındı.

Test Pozitif Çıktı 20 Kişi Karantinaya Alındı


Hendek'te 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada çalışan bir işçi yüksek ateş ve mide bulantısı şikayetiyle Hendek Devlet Hastanesine başvurması sonucu koronavirüs semptomları görülen işçinin tedaviye alındığı ve yapılan testlerinde koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

20 çalışana karantina

Çalışanın testlerinin pozitif çıkması üzerine harekete geçen Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipler fabrikada ve işçinin temas halinde olabileceği 20 kişi tespit edilerek karantinaya alındığı öğrenildi.

Testleri pozitif çıkan işçinin durumunun iyi olduğu ve tedavisine evde devam edildiği öğrenilirken, işçi ile temaslı olduğu düşünülen çalışanların karantinaya alındığı, fabrikada ise üretimin devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nejdet Arslan
Nejdet Arslan - 4 yıl Önce

bir haber yapıyorsunuz yaptığınız haberi becerip doğru düzgün yapamıyorsunuz bir fabrika diyorsun hangi fabrika olduğunu neden yazmıyorsunuz insanları bütün fabrikaları zan altında bırakıyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184