TİRYAKİ VE BEDİR’DEN ALGI İDDİALARINA CEVAP

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayları Recep Tiryaki ve Sabahattin Bedir Esnaf odası seçimleri öncesi yapılan algı operasyonları ile ilgili yazılı açıklama.

TİRYAKİ VE BEDİR’DEN ALGI İDDİALARINA CEVAP


Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Recep Tiryaki, Saygıdeğer esnaf arkadaşlarım; son zamanlarda İlçe kamuoyunda esnaf odası seçimleri ile ilgili, oluşturulmak istenilen mevcut başkanın hastalığı konusunda algı operasyonuna cevap verme gereği duydum. Sevgili esnaf arkadaşlarım Sayın Demirel’in 18 Mart ‘ta geçirmiş olduğu rahatsızlığını duyar duymaz yaşadığım üzüntü ile seçim çalışmalarıma ara verip kendisini hastanede iki sefer ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

Benim seçim çalışmalarıma ara vermeme rağmen maalesef son üç gündür İlçe kamuoyunda Mehmet Demirel’in rahatsızlığını fırsat bilerek seçim çalışması yaptığımız söylenmektedir. Bizler seçimlere Demirel ‘in rahatsızlığından sonra değil aylar önce başladık. Fakat bize bu yakıştırmaları yapanlar başta SESOB Başkanı Sayın Hasan Alişan ve mevcut Başkan’ın ekibi olmak üzere Mehmet Demirel’in hastalığından dolayı gelemediğini söyleyerek oy istiyorlar.

Bugün SESOB yönetiminde bulunan oda başkanlarının Hendek’e gelerek siz değerli esnafları gezerek Mehmet Demirel’e oy istemeleri sizce doğru bir davranış mı? Hendek esnafı kendi başkanını seçemiyor mu da bunlar geliyor? Hasan Alişan ve ekibi bu saatten sonra tarafsızlığını yitirmiştir. Şimdi size soruyorum hastalığı fırsata çevirenler kimler? Sayın Demirel’e tekrar geçmiş olsun diyor Hendek’in abisi Hasan Alişan’ın da en azından seçim günü tarafsız kalmasını bekliyor, siz değerli esnaf arkadaşlarımın sandıkta en doğru kararı vereceğine inanıyor hepinize saygılar sunuyorum diye konuştu.

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkan adayı Sabahattin Bedir ise, 25 Mart Pazar günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimi Hakkında bazı basın Organlarında ve Facebook Sayfalarında Kalp Krizi Geçiren ve Baypas Ameliyatı olacak olan Mehmet Demirel’in tek başına Seçime Girmesi için algı operasyonlarıyla Kamuoyu oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Bu algı operasyonlarını oluşturmaya çalışanların şunu Bilmesini İstiyorum uzun süredir Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanlığı için hazırlanıyorum, buna hazırlanırken hendeğimizde bir değişimin gerekliliğine İnandığım için Aday Oldum. Bu tür Makamlar Duygusallıkla Yönetilecek Yerler Değildir. Bizim Çekilmemizi İma Edenler Mehmet Demirel’in Sağlığını Düşünüyorlarsa Sağlık Sorunları nedeniyle Demirel’in Çekilmesini istemeleri daha İsabetli ve Mantıklı olacaktır.

Mehmet Başkanın Hastalığını Kullanarak Kişisel Çıkarlarının Tehlikeye Gireceğinden endişe eden bazı Çevreler Mehmet Başkana Aslında Kötülük Etmektedirler. Benim Hendekli Esnaf Kardeşlerimden istediğim hiçbir etki altında Kalmadan Özgür İradeleriyle Sandık’ta Seçimlerini Yapmalarıdır diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184