TİRYAKİ’DEN PROJELER İLE İLGİLİ BELGELİ AÇIKLAMA

Hendek Esnaf Odası Başkanlığına Aday olduğunu açıklayan Recep Tiryaki ile ilgili diğer aday olan Sabahattin Bedir’in yaptığı yorumlara açıklık getirdi.

TİRYAKİ’DEN PROJELER İLE İLGİLİ BELGELİ AÇIKLAMA



Esnaf Odası Başkan adayı Recep Tiryaki “Esnaf ve Sanatkârlar odasına Başkanlığımı açıkladıktan sonra seçim beyannamemiz taklit beyanname şeklinde eleştirilere meyal vermemek için açıklaya yapmak istedim, 2014 yılındaki beyannamemizde bütün hususlar mevcuttur, bunlara bir iki ilave yaparak, biraz daha genişleterek yeni beyannamemizi ortaya koyduk, o beyannamemizi okursanız meseleyi daha iyi anlayabilirsiniz’’ dedi.

Tiryaki açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti “ Mayıs ayında adaylığını açıklayan sayın Sabahattin Bedir arkadaşımızın yaptığı yorumu ve değerlendirmesini şaşkınlıkla okumuş bulunmaktayım. Mayıs ayında adaylık açıklamasında sunduğum projeler ile aynı dediği projeler ile ilgili keşke benim 2014 yılında aday olduğum, hazırlatmış olduğum broşürü okumuş olsaydı ve öyle değerlendirme yapsaydı.

Adaylığımı açıklarken Basın mensuplarına yapacağım çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgiler verirken 2014 yılında ekibim ile ne dediysek aynı projelerimizin arkasında aynı şekilde kararlılıkla devam ediyoruz. Bizleri projelerini almakla suçlayan diğer arkadaşımızın bu yorumlarını talihsizlik olarak ve ani bir refleksle yaptığını düşünüyorum. 2014 yılında esnaflarımıza sunduğumuz ve yapacaklarımızı söylediğimiz projelerin devamı olan açıklamalarımızı kamuoyunun takdirine sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

İşte Tiryaki’nin 2014 seçim beyannamesi.

Nasıl Bir Yönetim olacak.

1-Esnafın yanında olan bir yönetim, sorunlara çare üreten, yerel yönetimlerle kurum ve kuruluşlarla diyalogları üst seviyede tutup sizlerin sesi olan, çözüm odaklı bir yönetim oluşturmak istiyoruz.

2-Esnafımızın en önemli sorunlarından bir tanesi sanayi sektöründen yeteri kadar iş alamaması, bu konu ile ilgili de ilçemizde yatırım yapan sanayicilerimizle bire bir görüşmeler yapacağız, Yaptığımız görüşmeler sonrası ilgili meslek grubundaki arkadaşlarımızla durumu istişare edeceğiz. Sanayi sektöründe aldığımız işleri meslek gurubundaki arkadaşlarımızla durumu istişare edeceğiz.

3-Bunun Yanı sıra Kargo şirketleri ile kargo fiyatları ile müzakerelerde bulunacağız, en makul ücreti siz değerli üyelerimize sunacağımızın teminatını veriyorum.

4-Esnafımızın en fazla bilgi sahibi olmak istediği konulardan bir tanesi Devlet tarafından verilen hibeler, teşvikler ve kredi avantajları, bu konu ile ilgili sizlere birebir ve sağlıklı bilgi vermek adına bir birim oluşturacağız, esnafımızın geleceğini belirlemesinde sizlere rehber olacağız.

5-Yine en önemli sorunlarımızdan bir tanesi ticari hayatın belirleyicisi olan hukuki prosedürler, bu konuda da siz değerli esnafımızın sorununa çözüm getiriyoruz. Bir hukuk bürosu ile anlaşıp danışma ücreti alınmadan sorunlarınızı çözeceğiz bir yapıyı hizmetinize sunacağız.

Genç dinamik ne istediğini bilen, sorunlara çözüm üretmede kararlı bir yönetim anlayışı ile kutsal saydığımız bu göreve talibiz. Siz saygı değer delegelerimizin desteklerini, göreve seçme teveccühü gösterir iseniz bu kutsal görevde dualarınızı bekliyoruz” cümleleri yer aldı.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184