TOÇOĞLU DİKMEN’İ ZİYARET ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek Dikmen Mahallesini ziyaret etti.

TOÇOĞLU DİKMEN’İ ZİYARET ETTİ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte Hendek Dikmen Mahallesini ziyaret etti.

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’dan Dikmen Mahallesi, yapılan işlemler ve eksiklikler hakkında bilgiler alan Toçoğlu, uzun süredir gündemde olan Dikmen Grup yolu hakkında istişarelerde bulundu.
Dikmen Grup yolu çalışmalarının Ramazana kadar başlayacağının müjdesini veren Toçoğlu çalışmaların en kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Mahallemizin eksikliklerini yerinde görmek amacıyla bizleri ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanımız Sayın İrfan Püsküllü ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanımız Sayın Ali Kemal Sofu’ya teşekkür ediyoruz.

Uzun süredir gündemde olan ve Mahallemizin başlıca sorunları arasında olan Grup Yolumuz için çalışmaların başlayacağını dile getirdiler. Bizlere vermiş oldukları ve verecekleri hizmetler için Şahsım ve Mahallemiz adına teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 13:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli Genç
Hendekli Genç - 7 yıl Önce

yerel yöneticiler için dikmen, aksu, göksu gibi yerlerin dışında bildikleri bir mahallede yok zaten. hendek bu sayılan köylerden oluşuyor sadece değil mi?

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184