Topçu Aynaya Bak Diyerek, Geçmişi Hatırlattı

Hendekli Gazeteci Orhan Topçu’dan, geçmişte yaptıklarını hatırla sonra insanları ısırmaya çalış tepkisi.

Topçu Aynaya Bak Diyerek, Geçmişi Hatırlattı


Hendek’in keskin kalemi Orhan Topçu, geçmişten örnekler verdiği yazısında bir gazetecinin tek derdinin Matbaa işi olduğunu söyledi.

Topçu’nun “Tek derdi matbaa işi” başlıklı o yazısı;

Tek Derdi Mabaa İşi...

Facebook hesabından adeta salyalarını akıtırcasına sağa sola saldıran gazeteci, önce aynanın karşısına geçip bir bak! Geçmişte yaptıklarını bir hatırla! Ondan sonra insanları ısırmaya çalış! Gerçi senin dişlerin bizim etimizi koparmaz...

Arsızlığın böylesi! Önce saldır sonra…

AKP döneminde belediyenin ve o dönem adı HİMPAŞ olan bağlı kuruluşun matbaa işlerinin tek hakimi olan malum gazete patronunun son zamanlarda Hendek Belediyesi’ni hedef almasındaki gerçek ortaya çıktı.

Tek derdi matbaa işi!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve yönetimini hedef alan gazete ve matbaa patronu Çileli Gazeteci, yeni dönemde belediyenin reklam ve matbaa giderlerinden umduğu payı alamadığı, bir başka değişle de İşlerin tamamı kendisine verilmediği için bu yolu seçtiği ortaya çıktı.

Rakamlar ele veriyor...

Adeta kapı gıcırtısından nem kapıp, her fırsatı değerlendirmeye çalışan Çileli Gazeteciyi ve sahibi olduğu Gazetesi’ni rakamlar ele veriyor. Ali İnci’nin Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde gazete ve matbaasıyla yıldızı parlayan Çileli Gazeteci, söz konusu dönemlerde belediye yönetimine toz kondurmuyordu.

Ödüllendirilmiş!

Bunun altında yatan gerçekte belediye ve o dönemlerde adı HİMPAŞ olan bağlı kuruluşla olan sıkı fıkı ticari faaliyetleri olarak gün yüzüne çıktı. Çileli Gazeteci, çıkardığı gazete ve imza attığı haberlerle, belediye bülteni gibi yayın yaptığı dönemlerde, matbaa işleriyle fazlasıyla ödüllendirilmiş.

Moldovya gezisi...

Çileli Gazetecinin yıllardır uyguladığı taktiği ise değişmiyor. Örneğin; Ali İnci ile çıktığı meşhur Moldovya gezisine kadar kavgalıydı. İrfan Püsküllü’nün göreve başladığı ilk aylarda da dişini göstermeyi ihmal etmedi.

Önce İnci, sonra Püsküllü, şimdi Babaoğlu...

Her ne hikmetse sözde kamuoyu ve Hendek menfaatleri uğruna bir dönem adeta savaş açtığı Ali İnci ile yaşadığı mutlu sona, Püsküllü döneminde de ulaşmayı başardı. Şu sıralar Turgut Babaoğlu’nu hedef alması da geçmişte İnci ve Püsküllü dönemlerindeki taktiği anımsatıyor.

Büyük paralar konuşuluyor...

Sokakta konuşulan Rakamlara bakıldığında AKP dönemlerinde Hendek Belediyesi’ne matbaa ve reklam giderleri karşılığında milyonlarca lira fatura kesen Çileli Gazetecinin, yeni dönemde yani Babaoğlu’nun göreve gelmesiyle de hatırı sayılır rakamlar ödense de, geçmişe oranla rakamların düşük kaldığı ortada...

Para ve birileri...

Sonuç olarak, Babaoğlu döneminde matbaa ve reklam işleri karşılığında yapılan ödemeler Çileliyi ya tatmin etmemiş olmalı ya da 2024 seçim senaryoları dahilinde birileri düğmeye basmış olmalı!

Facebook hesabından adeta salyalarını akıtırcasına sağa sola saldıran gazeteci, önce aynanın karşısına geçip bir bak!

Geçmişte yaptıklarını bir hatırla!

Ondan sonra insanları ısırmaya çalış!

Gerçi senin dişlerin bizim etimizi koparmaz...


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184