Tören Alanı Önerisi

Babaoğlu ve İlhan’dan Resmî törenler Kaymakamlık önünde yapılabilir önerisi.

Tören Alanı Önerisi


Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümü töreninin ardından Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve Polis ekiplerinin 175. Yıl dönümünü tebrik eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kaymakamlık önünde bulunan alanın Resmî törenler için uygun olduğunu belirterek İlhan ile kısa süreli istişarelerde bulundu.
Uygun görünüyor

Yapılan kısa sohbet sonunda konuyu Hendek Kaymakamı ile istişare ederek gerekli çalışmayı yapabileceklerini belirten Babaoğlu, bu sayede İlçe merkezinde yapılan törenlerde trafik yoğunluğu da oluşturmamış oluruz ifadelerine yer verdi. Babaoğlu’nun önerisine yeşil ışık yakan İlhan, bulunduğumuz alan uygun görünüyor, yapılacak çalışmalarla gerekirse yürüyüş gruplarının geçişlerine de uygun hale getirilebilir ifadelerine yer verdi.
Son söz Kaymakamda

Tören alanı konusunda Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ile görüşeceğini belirten Babaoğlu’nun önerisine Kaymakamlık tarafından olumlu cevap verilmesi sonrasında Resmî Törenlerin Hendek Kaymakamlığı önünde yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184