TOSUN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Hendek Kadın kolları Başkanı Emine Tosun, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TOSUN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI


Güçlü Türkiye için el ele omuz omuza mücadele veren anneler olarak, bizler inanırsak çözülemeyecek hiçbir sorun kalmaz inşallah.

Annenin mutluluğu, huzuru, toplumun huzuru, mutluluğu demektir. AK Parti olarak kadınlarımızı daha ileriye götürmenin gayesini taşıdık. Annelerimizin en kıymetli varlıkları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti, daha güvenli ve özgür bir ülke verebilmek gayesiyle durmadan çalıştık.

Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ile güneyi ile hep bir olduğumuzu gösterdik. Bu ülke daha güzel bir ülke olacaksa bu, kadınlarımızın, en çokta annelerimizin gayretleri ve destekleriyle olacaktır. Buna İnancımız tamdır. Mutlu anneler, mutlu çocuklar, umutlu yarınlar dedik. Anneler isterse birleşmeyecek yürek, bitmeyecek kavga, gerçekleşmeyecek hayal kalmaz. Çünkü annelik her türlü hesabın, kavganın, vicdansızlığın önünde en geçilmez, en sağlam zırhtır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

NOT: 15 Mayıs Pazartesi günü Saat:12.00'da Uludere Sosyal Tesislerinde Anneler günü programımız vardır. Programımıza tüm annelerimiz davetlidir.

Saat 11.00 itibari ile Parti binası önünden araçlar kaldırılacaktır.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184