TOYOTA ‘dan HENDEK MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET

TOYOTA İK departmanı yetkililerinden Endüstri Mühendisi Burcu PİRİC ve staj sorumlusu Şefik MUSLU TOYOTA fabrikasının işleyişi, kapasite artışı ve işe alım süreci hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Hendek MYO’yu ziyaret etti.

TOYOTA ‘dan HENDEK MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET


Fabrikanın Haziran 2016 ayında üretime başlayacağı yeni model için 3. hattı kurma çalışmalarının devam ettiğini ve yeni modelin üretimine başlanması ile oluşacak kapasite artışının yaklaşık 1800 nitelikli işgücü ihtiyacı oluşturacağını belirten Burcu PİRİC, firmanın çalışanlarını kendi işletme kültürüne uygun olarak yetiştirmeye önem verdiği için deneyim aranmadığını söyleyerek yeni mezunlar için önemli bir iş fırsatı oluşacağının sinyalini vermiş oldu. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN ve okul idarisi ile Makine ve Metal Teknolojileri, Elektrik ve Enerji Bölümü ve Elektronik Teknolojisi Bölüm Başkanları ile yapılan ön görüşmenin ardından öğrencilerle buluşan Burcu PİRİC ve Şefik MUSLU firmanın işe alım prosedürü, çalışanlara sağlanan imkanlar,  görevde yükselme kriterleri hakkında öğrencileri bilgilendiren bir sunum yaptılar. Mayıs ayında öğrencilerin fabrikayı ziyaret etmeleri için bir program planladıklarını söyledikten sonra, seminer öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

 

Seminer sonunda TOYOTA İK departmanı yetkililerinden Burcu PİRİC, Şefik MUSLU, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN ve ilgili Bölüm Başkanları ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184