TRİLYONLUK YATIRIM YAPILDI 200 METRE YOLU YAPILMADI

Hendek TEM Otoyolu bağlantı yolu üzerinde Devlet tarafından trilyonluk yatırım yapılarak Hendek’e kazandırılan Spor Kompleksi ve Eğitim Yuvasının bulunduğu ulaşımı sağlanan yol yapılamadı.

TRİLYONLUK YATIRIM YAPILDI 200 METRE YOLU YAPILMADI


Spor kompleksi ve Okulun bulunduğu bölgeye ulaşımın sağlandığı 200 metrelik yol stabilize yol halinde olması ve asfaltlanmaması bayram kutlamalarına giden vatandaşlar ve öğrenci velilerinin de tepkilerine neden oldu.

Tepkilerini dile getiren Vatandaşlar “ Devletimiz trilyonluk yatırım yaparak spor kompleksi ve okulu ilçemize kazandırdı. Böylesine güzel yatırımın olduğu yerde 200 metrelik yolu asfaltlamayan yetkililer bunu neden görmezler. Bayram kutlamalarının ve çeşitli turnuvaların yapıldığı salon ve okula giden yolun böyle bozuk bir durumda olması kabul edilemez. Bu sorunu biran önce çözüme kavuşturarak yolun asfaltlanmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.



Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
yatırımcı bilgi merkezi - yabi̇mer
yatırımcı bilgi merkezi - yabi̇mer - 7 yıl Önce

yerinde bir haber olmuş. yatırım demek istihdam demek. i̇stihdam ise ancak yeni yatırımlarla desteklenirse kalıcı olur. sakarya gibi güzel bir memlekete yatırım yapmak istihdama katkı sağlamak istiyorsanız aşağıdaki linki inceleyin derim. tüm kurumlardan sahibinden ayrıca hazineden uygun yatırım fırsatlarını göreceksiniz çok fazla ödemeden yatırımlarınıza başlangıç yapabilirsiniz. ayrıca yabancı yatırımcılar içinde haritadan bulma özelliği çok etkin.
https://kralilan.com/haritada-ara

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184