TÜGVA HENDEK CUMHURBAŞKANIMIZLA BULUŞTU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Teşkilat Buluşmasını gerçekleştirdi. TÜGVA İlçe Temsilcisi Hakan Öztürk ve Teşkilat Koordinatörü Mürsel Akyol da bu Gençlik Buluşmasında Hendek ilçemizi temsil ettiler.

TÜGVA HENDEK CUMHURBAŞKANIMIZLA BULUŞTU


Hendek İlçe Temsilcisi
Hakan Öztürk ‘özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın: Dünyada iyiye güzele dair ne varsa savunmak adına kurulan vakfımız, ilk günden beri yakinen takip ettiğim TÜGVA’mız. Şeklinde ifadelerle vakfımıza olan teveccühlerini ve defaatle ‘evlatlarım’ diye hitap ederek bizlere olan muhabbet ve sevgilerini ifade ettiler.

 Bu ifadeler bizleri gururlandırdığı gibi nasıl bir yükün ve beklentinin altında olduğumuzu bir kez daha anlamamıza vesile olmuştur. Yine gençlerimize yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Düsturunu şüphesiz en iyi idrak eden ve her yerde hepimizin bu düsturla hareket etmesini telkin eden ve bizleri en güzel şekilde milletin evinde ağırlayan sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha canı gönülden şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184